Menu

Καλωσορίσατε στην #youmatter και στην ιστοσελίδα μας, youmatter.com.gr. Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις (\ “Όροι \”) ισχύουν αν (\ “εσείς \”) ως καταναλωτές, πραγματοποιήσετε μια παραγγελία διαμέσου ή χρησιμοποιώντας την youmatter.com.gr και τις συσχετισμένες σελίδες (η \ “Ιστοσελίδα \”). Οι παρόντες Όροι απαρτίζουν συμφωνία μεταξύ εσάς και της YOUMATTER Ο.Ε., Αρ. Γ.Ε.ΜΗ..161419001000, ΝΑΡΚΙΣΣΟΥ Δ 16233 ΒΥΡΩΝΑΣ ( \”YOUMATTER\” ή \ “εμείς \”) και τοποθετώντας μια παραγγελία μέσω ή χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους. Διαβάστε προσεχτικά αυτούς τους Όρους, πριν από την περαιτέρω χρήση της ιστοσελίδας.


Όλες οι αγορές που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας προορίζονται αποκλειστικά για μη εμπορική χρήση και με την παραγγελία μέσω της Ιστοσελίδας επιβεβαιώνετε ότι είστε ο τελικός καταναλωτής. Σε περίπτωση υποψιών ότι κάνετε αγορές για εμπορική χρήση, η YOUMATTER διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει απόδειξη ότι είστε ο τελικός καταναλωτής και να αρνηθεί ή να ακυρώσει την παραγγελία σας μέχρι αποδείξεως του εναντίον.


Όταν αγοράζεται από την ιστοσελίδα μας αποθηκεύονται κάποιες από τις προσωπικές σας πληροφορίες προκειμένου να εκτελέσουμε την αγορά σας. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα δεδομένα σας και εάν υπάρχουν εσφαλμένες πληροφορίες, μπορείτε να ζητήσετε αλλαγή ή κατάργηση. Η YOUMATTER δεν αποθηκεύει ούτε επεξεργάζεται πληροφορίες τραπεζικών ή πιστωτικών καρτών. Επίσης δύναται να χρησιμοποιούμε cookies, π.χ. για βέλτιστη εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδα μας.


Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα στείλουμε μια επιβεβαίωση της αγοράς στο email σας. Σας συνιστούμε να αποθηκεύσετε την επιβεβαίωση για να διευκολύνετε οποιαδήποτε επαφή με την υποστήριξη πελατών μας σε σχέση με την αγορά σας. Με την τοποθέτηση μια παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας επιβεβαιώνετε ότι είστε άνω των 18 ετών. Διατηρούμε το δικαίωμα σε μεμονωμένες περιπτώσεις να απορρίψουμε ή να αλλάξουμε την παραγγελία σας π.χ. αν έχετε παράσχει ψευδή προσωπικά στοιχεία και / ή έχετε κάποιο αρχείο για μη πληρωμή χρέους. Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες όπως VISA, Mastercard και άλλες τοπικές επιλογές πληρωμής. Εάν η επιλογή σας για τη μέθοδο πληρωμής δεν λειτουργεί κατά τη στιγμή της αγοράς σας, η YOUMATTER διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του τρόπου πληρωμής.


Όλες οι τιμές που παρατίθενται στην Ιστοσελίδα συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Σε περίπτωση παραγγελίας από χώρα εκτός της ΕΕ, το ΦΠΑ εκπίπτει από την τελική τιμή. Οι παραγγελίες που αποστέλλονται σε χώρες εκτός της ΕΕ ενδέχεται να υπόκεινται σε τοπικό ΦΠΑ, εισαγωγικούς δασμούς ή / και φόρους, οι οποίοι εισπράττονται όταν το πακέτο σας φτάσει στη διεύθυνση παράδοσης. Θα είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή τέτοιων εισαγωγικών δασμών και φόρων. Ο ΦΠΑ θα βασίζεται στην αξία της συνολικής σας παραγγελίας, ανεξάρτητα από το αν η παραγγελία σας αποτελεί μέρος κάποιας καμπάνιας. Πρέπει να σημειωθεί ότι η YOUMATTER δεν έχει έλεγχο σε αυτά τα τέλη και, δεδομένου ότι οι επιβαρύνσεις αυτές διαφέρουν στις διάφορες χώρες, η YOUMATTER δεν μπορεί να προβλέψει το ποσό. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τοπική τελωνειακή ή / και φορολογική υπηρεσία για περισσότερες πληροφορίες.


H YOUMATTER μπορεί να σας προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής σε καμπάνιες όπου ισχύουν διαφορετικοί Όροι. Οι όροι αυτοί ισχύουν εφόσον η προωθητική ενέργεια είναι ενεργή και για τα συγκεκριμένα προϊόντα που καθορίζει η YOUMATTER σε σχέση με την καμπάνια. Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε μια καμπάνια ανά πάσα στιγμή, μετά την ακύρωση ή τη λήξη μιας καμπάνιας θα ισχύουν αυτοί οι Όροι. Μια προωθητική καμπάνια περιλαμβάνει μόνο συγκεκριμένα είδη στον ιστότοπο και είναι περιορισμένης διάρκειας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.


Αφού γίνει η αγορά στον ιστότοπο, η YOUMATTER δεν θα προβεί σε καμία προσαρμογή στο ποσό που θα πληρώσετε εσείς, εκτός εάν έχετε λάβει λάθος τιμή λόγω τεχνικών προβλημάτων / σφαλμάτων στην Ιστοσελίδα. Όσον αφορά τις καμπάνιες όπως “αγοράστε ένα λάβετε ένα δωρεάν”, πρέπει πάντα να κάνετε πλήρη επιστροφή του πακέτου προσφοράς για επιστροφή χρημάτων, δηλαδή να επιστρέψετε όλα τα προϊόντα που έχετε λάβει στο πλαίσιο της καμπάνιας. Αν έχετε λάβει μέρος σε μια προσφορά όπου λάβατε έκπτωση επειδή η αγορά σας ξεπέρασε ένα συγκεκριμένο ποσό, η επιστροφή χρημάτων θα προσαρμοσθεί σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της προσφοράς και αυτές που επικράτησαν κατά την αγορά σας.


Στέλνουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο και η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης εξαρτάται από τη χώρα και τον τρόπο αποστολής που επιλέγετε. Σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης, η οποία σας αναγκάζει να μην επιθυμείτε πλέον να ολοκληρώσετε την αγορά, είναι υπό ευθύνη σας να κάνετε ακύρωση. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης πελατών της YOUMATTER και η ακύρωση δεν ισχύει μέχρι να λάβετε επιβεβαίωση από το YOUMATTER. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει ήδη υποβληθεί σε επεξεργασία, είστε υποχρεωμένοι να λάβετε την παραγγελία. Αυτό δεν περιορίζει το δικαίωμά σας να ακυρώσετε την παραγγελία. Εάν ένα προϊόν δεν προσφέρεται πλέον, η YOUMATTER έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την αγορά και να εκδώσει επιστροφή χρημάτων. Θα σας ειδοποιήσουμε για επιστροφή χρημάτων ή εάν υπάρχει διαθέσιμο παρόμοιο προϊόν. Η ευθύνη της YOUMATTER για σφάλματα σε σχέση με την παράδοση περιορίζεται σε ό, τι ορίζεται στους παρόντες Όρους. Σε περίπτωση που μια παραγγελία παραδοθεί σε ένα σημείο παραλαβής και αποτύχετε να ανακτήσετε έγκαιρα το πακέτο, διατηρούμε το δικαίωμα να χρεώσουμε επιπλέον την κάλυψη τυχόν πρόσθετων εξόδων. Εάν το προϊόν σας έχει καταστραφεί κατά τη μεταφορά, θα πρέπει να το αναφέρετε εγκαίρως στο τμήμα υποστήριξης πελατών της YOUMATTER.


Έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε την αγορά σας για πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας επιστρέφοντας το προϊόν σας. Το δικαίωμά σας να αποσύρετε την παραγγελία σας ή να ανταλλάξετε ένα προϊόν προϋποθέτει ότι το προϊόν και η συσκευασία είναι στην ίδια κατάσταση με την παραλαβή του και στα αρχικά του δοχεία με ανέπαφες ετικέτες και προστατευτικά αυτοκόλλητα. Αυτό δεν περιορίζει το δικαίωμά σας να ανοίξετε προσεκτικά και να εξετάσετε το προϊόν. Ωστόσο, εάν το προϊόν δεν είναι στην αρχική κατάσταση που μπορεί να αναμένεται κατά την επιστροφή, έχουμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε ένα ποσό από την επιστροφή που αντιστοιχεί στην πτώση της αξίας του προϊόντος. Το δικαίωμά σας για επιστροφή δεν ισχύει για προϊόντα που έχουν παραχθεί σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις σας ή τα οποία είναι προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας επιθυμίες, π.χ. προϊόντα με προσαρμοσμένη εκτύπωση, όπως εξατομικευμένα μονογράμματα, ούτε για προϊόντα που δεν μπορεί να επιστραφεί για λόγους υγείας ή υγιεινής.


Για να πραγματοποιηθεί η επεξεργασία της ανταλλαγής ή της επιστροφής από την YOUMATTER, πρέπει να το αναφέρετε στο τμήμα υποστήριξης πελατών μας, μέσο mail στο info@youmatter.com.gr


Θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα το συντομότερο δυνατόν, αλλά όχι αργότερα των 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν και ζητήσατε την επιστροφή ή από την ημέρα που αποδείξατε ότι επιστρέψατε το προϊόν. Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει στην πηγή της αρχικής αγοράς, εκτός αν έχει συμφωνηθεί ή κριθεί δυνατότερο κάτι διαφορετικό. Παρακαλώ ενημερωθείτε ότι τα προϊόντα που έχουν αγορασθεί απευθείας από την ιστοσελίδα δεν μπορούν να ανταλλαχθούν σε κάποιο τοπικό κατάστημα. Παρακαλούμε ενημερωθείτε ότι είστε υπεύθυνοι για το κόστος επιστροφής προϊόντων.
Η YOUMATTER προσφέρει εγγύηση δύο (2) ετών σε σχέση με όλα τα προϊόντα που πωλούνται στην Ιστοσελίδα. Η εγγύηση καλύπτει ελαττώματα κατασκευής που περιορίζονται στην εφαρμογή προϊόντος, τις ραφές και τα συγκολλητικά. Λάβετε υπόψη ότι η εγγύηση YOUMATTER δεν καλύπτει ελαττώματα ή ζημιές που προκαλούνται από εξωτερικές συνθήκες όπως π.χ. ατυχήματα, πυρκαγιά, νερό ή άλλα υγρά ή φυσική καταστροφή, κατάχρηση ή ακατάλληλη χρήση, συμπεριλαμβανομένης της πτώσης του προϊόντος που προκαλεί π.χ. σπασμένα ή θρυμματισμένα μέρη κλπ. · αισθητικές αλλαγές που συμβαίνουν λόγω κανονικής φθοράς και γήρανσης όπως π.χ. γρατζουνιές, αλλοίωση του χρώματος, φθαρμένο δέρμα και αποχρωματισμένο χρώμα ή επισκευή ή τροποποιήσεις του προϊόντος που δεν πραγματοποιήθηκαν από την YOUMATTER.


Αποτυχία να ακολουθήσετε τις οδηγίες χρήσης και φροντίδας αυτόματα ακυρώνουν την εγγύηση. Παρακαλούμε σημειώστε ότι αυτή η εγγύηση δεν αντικαθιστά ή περιορίζει κάθε ισχύουσα και υποχρεωτική νομική εγγύηση που καθορίζει η νομοθεσία. Μόλις παραλάβουμε την αξίωση σας, θα την επεξεργαστούμε και θα επανέλθουμε με περαιτέρω οδηγίες. Συνιστούμε τη κατάθεση της αξίωσης το συντομότερο δυνατόν μετά τον εντοπισμό της ζημιάς ή του ελαττώματος. Η αξίωση σας υπόκειται σε επιδιόρθωση, αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων. Αν ένα συγκεκριμένο προϊόν δεν βρίσκεται σε απόθεμα, έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε το προϊόν με ένα προϊόν παρόμοιου μοντέλου ή σχεδίου ή έχετε το δικαίωμα να σας επιστραφούν τα χρήματα. Σε περίπτωση που ούτε ελάττωμα ούτε ζημιά όπως παρατίθεται στην εγγύηση δεν εντοπιστεί μετά από έλεγχο στην YOUMATTER, η αξίωση σας καθίσταται άκυρη και θα χρεωθείτε με τα κόστη επιστροφής προϊόντος. Όλες οι προσπάθειες απάτης θα αναφερθούν στις αρχές. Η YOUMATTER κατοχυρώνει το δικαίωμα να μην επεξεργασθεί αξίωση αν υπάρχει υποψία απόπειρας απάτης.


Η YOUMATTER δεν φέρει καμία ευθύνη όσον αφορά τα σφάλματα στις εικόνες, την περιγραφή του προϊόντος ή τις τεχνικές προδιαγραφές, τις εσφαλμένες τιμές και προσαρμογές των τιμών (όπως οι μεταβολές των τιμών από τους προμηθευτές ή οι διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών) ή ανακριβείς πληροφορίες σχετικά με το αν ένα προϊόν βρίσκεται σε απόθεμα στη ιστοσελίδα. Η YOUMATTER έχει το δικαίωμα να διορθώσει οποιαδήποτε τέτοια σφάλματα και να αλλάξει ή να ενημερώσει τις πληροφορίες ανά πάσα στιγμή. Αν έχει εισαχθεί εσφαλμένη τιμή για ένα αντικείμενο που έχετε παραγγείλει, θα σας ειδοποιήσουμε και θα αναμείνουμε την έγκρισή σας για την διορθωμένη τιμή πριν συνεχίσουμε με την παραγγελία. Όλες οι εικόνες στον ιστότοπο πρέπει να θεωρούνται αποκλειστικά ως εικονογραφήσεις. Δεν είναι εγγυημένη η αναπαραγωγή των εικονογραφήσεων με τα προϊόντα που λαμβάνετε ή της ακριβούς εμφάνισης, των χαρακτηριστικών ή της προέλευσης του προϊόντος. Ο ιστότοπος και το σύνολο του περιεχομένου του ανήκουν στην YOUMATTER ή στους δικαιοπαρόχους της. Οι πληροφορίες και όλο το περιεχόμενο προστατεύονται από νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και εμπορίας. Αυτό σημαίνει ότι τα εμπορικά σήματα, τα εμπορικά ονόματα, τα ονόματα προϊόντων, οι εικόνες, τα γραφικά, ο σχεδιασμός, η διάταξη και οι πληροφορίες σχετικά με προϊόντα, υπηρεσίες και κάθε άλλο περιεχόμενο (εξαιρουμένου του περιεχομένου που παράγει ο χρήστης) δεν επιτρέπεται να αντιγραφούν ή να χρησιμοποιηθούν χωρίς γραπτή έγκριση από τη YOUMATTER. Η YOUMATTER δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιά σε άλλα αντικείμενα που προκλήθηκαν από τη χρήση των αγορασθέντων προϊόντων σας ή οποιαδήποτε απώλεια που υπέστη εξ αιτίας αυτής, υπό την προϋπόθεση ότι η χρήση σας έγινε σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες χρήσης και με την κατάλληλη φροντίδα. Είστε υπεύθυνοι για μη ελαττωματικό προϊόν πριν από τη χρήση. Η ευθύνη μας έναντι εσάς για τυχόν απώλειες ή ζημίες που προκύπτουν σε σχέση με την παραγγελία σας στην Ιστοσελίδα περιορίζεται στο συνολικό ποσό της παραγγελίας σας. Η YOUMATTER δεν ευθύνεται για έμμεσες απώλειες.


Μας αρέσει που προτιμάτε την YOUMATTER για προϊόντα που ταιριάζουν στο στυλ σας και θέλουμε να τα μοιράζεστε με την κοινότητα μας για έμπνευση. Αυτές τις φωτογραφίες θα τις δημοσιεύσουμε στα κανάλια μας και στη σελίδα προϊόντος στην ιστοσελίδα μας, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να τις δημοσιεύσουμε σε κάποιο άλλο από τα κανάλια μας. π.χ Instagram, Facebook, Newsletters ή σε κάποιο κατάστημα λιανικής.
Με την απάντηση σας στην αίτηση μας με το hashtag #YESMATTER, συναινείτε στα ακόλουθα: Παραχωρείτε στην YOUMATTER Ο.Ε. (Α.Φ.Μ. 801682713) μη αποκλειστικό ελεύθερο δικαίωμα χρήσης, (royalty-free), απεριόριστου χρόνου και παγκόσμια άδεια να χρησιμοποιήσουμε όποια φωτογραφία για την οποία έχετε ανταποκριθεί με #YESMATTER(the ”Picture(s)”), για μάρκετινγκ και/ή διαφημιστικούς σκοπούς, περιλαμβανόμενης και όχι περιορισμένη στην τοποθέτηση φωτογραφιών στην ιστοσελίδα μας, ενημερωτικά δελτία, social media, διαφημιστικούς καταλόγους, emails, σε καταστήματα λιανικής και σε άλλες επικοινωνίες με πελάτες.


Εγγυάστε και αντιπροσωπεύεται ότι κατέχεται όλα τα δικαιώματα στη/στις φωτογραφίες, έχετε επίσης άδεια από κάθε άλλο άτομο που βρίσκεται στην φωτογραφία να μεταφέρετε τα δικαιώματα και η φωτογραφία/ες μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως έχει δηλωθεί εντός του παρόντος και ότι η χρήση των φωτογραφιών από την YOUMATTER δεν παραβιάζει δικαιώματα κατά τρίτου ή κάποιου νόμου. Απαλλάσσεται την YOUMATTER από κάθε υποχρέωση να πληρώσει για την παραχώρηση του δικαιώματος και χρήση των φωτογραφιών και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που σχετίζονται με τα προαναφερθέντα. Μπορείτε πάντοτε να επικοινωνείτε μαζί μας για θέματα ιδιωτικότητας και προστασίας δεδομένων μέσω των ακολούθων:


Όλα τα προϊόντα που πωλούνται μέσω της Ιστοσελίδας παραμένουν ιδιοκτησίας της YOUMATTER μέχρι την πλήρη αποπληρωμή. Όλες οι απόπειρες απάτης θα αναφέρονται στις αρχές. Η YOUMATTER διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει μια αγορά εάν υπάρχει υποψία απάτης.


Η YOUMATTER δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές, απώλειες ή κυρώσεις που προκλήθηκαν από τη μη εκτέλεση σύμφωνα με τους παρόντες Όρους εξαιτίας περιστάσεων που δεν υπόκεινται στον έλεγχό της, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά σε περίπτωση πολέμου, πολεμικών γεγονότων, εμφυλίου πολέμου, επανάστασης, κυβερνητική ενέργεια, απεργία, αποκλεισμός, κλείσιμο συνόρων, φυσικές καταστροφές ή παρόμοιο συμβάν, τεχνικά προβλήματα, αποτυχία επικοινωνιών ηλεκτρικών / τηλεπικοινωνιών / δεδομένων ή άλλες επικοινωνίες, καθώς και ελαττώματα ή καθυστερήσεις στις υπηρεσίες από υπεργολάβους λόγω των περιστάσεων που αναφέρονται στο παρόν. Εάν προκύψουν τέτοιες περιστάσεις, θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώσουμε.


Αυτοί οι Όροι και η χρήση της Ιστοσελίδας έχουν ερμηνευτεί και διέπονται από τους ουσιαστικούς νόμους της Ελλάδας. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από ή σε σχέση με τους παρόντες Όρους και τη χρήση της Ιστοσελίδας θα επιλυθεί από Ελληνικό δικαστήριο


Η YOUMATTER διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει αυτούς τους Όρους ανά πάσα στιγμή. Οποιεσδήποτε αλλαγές στους παρόντες Όρους θα δημοσιεύονται στην Ιστοσελίδα. Οι αλλαγές ισχύουν από τη στιγμή που ορίζονται στην ιστοσελίδα και διαθέσιμες για να τις δείτε.


Αυτοί οι όροι ενημερώθηκαν τελευταία φορά στις 20 Δεκεμβρίου 2021


YOUMATTER
ΝΑΡΚΙΣΟΥ Δ 16233
ΒΥΡΩΝΑΣ – ΑΘΗΝΑ
Επικοινωνία: 2107654186
Υποστήριξη E-mail: info@youmatter.com.gr

Πήγαινε στην Κορυφή

Καλάθι

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το καλάθι σας είναι άδειο.